Kam8888 Raktáron 1nap 12 hó Súly: 3.3 kg  Gyártó: ZONESAT »

Kamion antenna 45cm kerek dupla tapadó korongos szett

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
ANGLIA,SKÓCIA JÓL MÜKÖDŐ UPC DIRECT PARABOLA SZETT! A képen más tartó van. A 45cm kerek Olasz aluminium parabola nyeresége-hatásfoka megfelel egy hagyományos 55-60cm-es parabolának! A parabola tükör fehérre van szinterezve a fej és háttartója vasból készült könnyű az egész…
12 900 Ft
(10 158 Ft + 27% ÁFA) [38.89EUR] / db
ANGLIA,SKÓCIA JÓL MÜKÖDŐ UPC DIRECT PARABOLA SZETT! A képen más tartó van.
A 45cm kerek Olasz aluminium parabola nyeresége-hatásfoka megfelel egy hagyományos 55-60cm-es parabolának! A parabola tükör fehérre van szinterezve a fej és háttartója vasból készült könnyű az egész tükör és nem sok helyett foglal el a kamionba.A dupla tapadó korong 100Kg teherbírású erős műanyag fogantyú amire 1db AT1 vasbilinccsel 10cm  tartóval fogatjuk rá a kamion oldalától 22cm-re lesz eltartva így be lehet forgatni.Az univerzális műholdfej jó zajszáma (0.1dB) ami lehetővé teszi a jó vételt(Black Inverto high Gain fej még erősebbé teheti a bejövő jelet). Az 5m szerelt koax kábel ami 3X van árnyékolva és réz a belső ere ami miatt nem törékeny a kábel jól hajlítható esetleg (javasolom a F-F ablakátvezető adaptert) a kamion ablak felhúzása miatt sokszor tönkreteheti a koaxot a koax két végén krimpelve 2db F csatlakozó van.
Ennek a szettnek az előnyei:
1.Nagyon erős tapadás a korongnak( egyenletes megtisztított felület és enyhén vizes) felület előfeltétele.
2.Könnyű felszerelés kb 5perc!
3.Könnyebb beállítás mint a 35cm parabola szett (satfinder műszer nem árt)!
4.Esős időben is megfelelő vételt biztosít!
5.Optimálisan kedvező ára van !
Beállításáról kicsi segítség:
Aki legelőször állítja be a parabolát annak szoktak nehézségei lenni és ezeket a kérdéseket teszik fel nekem.
Melyik műholdon hol van a UPC DIERCT ? THOR műholdon W 0,8 fok ami a totál déli iránytól kb 20fokra van nyugatra(ha a tükör mögött állunk délben akkor jobbra kell 20 fokkal forgatni az antennát az emelkedést elavációt kb33-36fokra kell állítani és a fejet ha a tükör mögött állunk kicsit kb 10-15fokot az óra mutató járásával egy irányban tehát balról jobbra tekerjük.
Milyen TV kell a vételhez?Bármilyen TV jó aminek van SCART vagy RCA AV bemenete mivel a UPC beltérinek csak AV kimenete van.
Lehet-e laptoppal használni a UPC beltérit?
Természetesen lehet,de illeszteni kell valamivel mert csak úgy nem lehet összedugni bár a Magyar kamionos találékony és még is bedugja! A viccet félre téve olyan laptop aminek van HDMI bemenete és a UPC-s beltérink is HDMI-is(HUMAX UDfox) összedughatjuk és már működik is,ha nincs ilyen laptop akkor Avermédia Hibrid USB tuner kell(20-25000ft) aminek van analóg AV bemenete ezt a tunert fel kell telepíteni a laptopra csak akkor működik és jó én már láttam ilyet.Videó Grabber(4-5500ft) nevű USB cuccal is működik,de csak a laptop 40%-án van kép és a jobb oldalon megmarad a szerkesztő program írásai ami zavaró lehet bár használja egypár kamionos.Én a TV-t javaslom az a tutti!
Hogyan állítom be a tv-t és beltérit?
A UPC-től kapott beltérit beüzemelve kell megkapnunk ami azt jelenti,hogy egy THOR műholdra beállított parabolával egyből üzemel (Figyelem ha a beltéri 1-2 hétig nincs használva letiltja a csatornákat nem kell megijedni kb 1óra múlva magától elindul ha beállítjuk a parabolát).A beltérit és a Tv-ét összekötjük SCART vagy HDMI kábellel és a Tv-ét AV-re vagy HDMI bemenetre kapcsoljuk.A beüzemelt beltérit bekapcsoljuk majd a menü gombbal megkeressük azt a menüpontot ahol jelerősség és jelminőséget tudunk mérni a THOR műholdon (HumaxHD beltérin 1.menü.2.rendszer 3.jelmérés) ha ez megvan és kültéri parabola is fel van jól szerelve megkezdhetjük a parabola műholdra beállítását.Nagyon finoman miniméterenként kell állítani és mindig meg kell állni picit a forgatásnál mert a jel késik.

Szállítás

Utánvételes Kiszállítás POSTA MPL


Posta MPL utánvételes csomagszállítás ! Az MPL küld sms-et a csomag érkezéséről! Az MPL futárnak a helyszínen fizeti a vételár+szállítási díjat.A csomagot átvétel után vizsgálja meg ha valami hiányzik telefonon értesítsen!

A termék súlya 3.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 690 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Előre utalással MPL Posta szállítás


Figyelem!A vételárat+szállítási díjat csak telefonos megbeszélés(06309847295) után utalja át a következő bank számlaszámra:OTP: 11717009 - 20191087 - 00000000 Cég neve: Zonesat Kft Bp.1174.Bocskai István utca 29.Megjegyzésben írja be a nevét és címét.A sikeres utalás után adjuk postára a csomagját.Átvételkor nem fizet semmit!

A termék súlya 3.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 390 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PostaPont

POSTA PONT és (125db MOL Benzinkút)


Posta pontra kiszállítás ! Magyarországon az MPL 2500 Posta pontra,Coop üzletekbe és 125db MOL Benzinkútra szállítja a csomagját itt lehet átvenni.Ha ezt választja a webáruházban felajánlja a rendszer melyik postára vagy posta pontra kéri a csomagját. A posta pontokon fizeti a teljes vételárat vagy ha előre utalt akkor csak átveszi.A csomag tartalmát ellenőrizze ha valami nem jó telefonáljon.

A termék súlya 3.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 390 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Bankkártyás fizetés


A vételárat+szállítási díjat csak telefonos megbeszélés(06309847295) után fizessen a Barionon keresztül bankkártyával. Cég neve: Zonesat Kft Bp.1174.Bocskai István utca 29.Megjegyzésben írja be a nevét és címét.A pénz megérkezte után adjuk fel a csomagját.

A termék súlya 3.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 390 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Személyes átvétel Bp1174.Bocskai 29-ben.


Személyes átvétel a székhelyünkön. A Budapest 1174.Bocskai István 29 .szám alatt Hétfőtől-Péntekig csak telefonos egyeztetés alapján egész nap. Az előre megrendelt terméket tudja átvenni a fenti címen. Telefonos egyeztetés 06309847295 nélkül nem biztos,hogy ki tudom szolgálni a fenti címen.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek