Szállítási információ

Szállítás menete:

A megrendelést legkésőbb a beérkezést követő munkanapon feldolgozzuk. A megrendelt termék kiszállítása a készleten levő termékek esetén az nap de maximum 3 munkanapon belül, a rendelésre szállított termékek esetében általában 7-10napon belül történik. Ettől eltérő esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.


2. A megrendelés feldolgozását követően egy visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a rendelt termékek listáját és a számla végösszegét.

3. Az áru elindításakor küldünk Önnek egy e-mailt, mely tartalmazza mikor lett feladva a csomag.

4. A csomag általában az elindítást követő munkanapon 8-16 óra között kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre. A szállítást az MPL (Magyar Posta) futárszolgálata végzi. Az áru ellenértékét a futárnak áruátvételkor készpénzben kell átadni.

Mi történik ha senki nincs otthon és nem sikerül átvennie a csomagot?

Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, úgy az MPL diszpécsere felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon egyeztetés céljából, majd újból kiszállítják a címre a csomagját. Ha a második kézbesítéskor sem találnak senkit, aki átvenné a csomagot, egy értesítőt hagy a futár a postaládában. A csomag a helyi postán 5 napon belül átvehető. (Ahogy például az ajánlott leveleket szokták)
Ha a csomag elindítását követően (melyről e-mailben értesül) 48 órán belül sem kapja meg rendelését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a minél gyorsabb kézbesítés érdekében.

Hasznos tanácsok!

Figyeljen arra, hogy az irányítószámot és a telefonszámot pontosan adja meg a sikeres kézbesítés és az esetleges kapcsolatfelvétel érdekében! Szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik Ön vagy aki átveheti(pl.: munkahely, szomszéd, rokon, stb.) Rendeléskor a "szállítási cím" mezőben kell feltünteti ezt a címet! Ettől a számlázási cím természetesen eltérhet. Fontos, hogy a minél egyszerübb kézbesítés érdekében a cím a lehető legpontosabb legyen: Ir.szám, Város, Utcanév, u./tér/köz/stny., házszám, lépcsőház/emelet/ajtó (ha van).

Posta pontra vagy Mol benzinkútra szállítás esetén az ön által kijelölt postára vagy Mol kútra küldjük a csomagot a visszaigazoló  emailben "postázva" azt jelenti ,hogy a postán vagy a Mol kúton van a csomag mehet érte és ott a neve és címe alapján kérheti a csomagot. Utánvétel esetén fizetés után viheti a csomagot. A csomagot 5napig örzik utánna vissza küldik ami nekem költséget jelent kb:1500Ft ezért kérem ha nem kell a csomag időben jelezze.