Termék visszaküldés

A termék vagy termékek visszaküldése az eladónak!

1.A vevőnek jogában áll elállni a vásárlástól 14 napon belül. A törvény ezt írja elő 14 napja van kibróbálni a terméket vagy termékeket. Ha nem megfelelő a termék akkor visszaküldheti az eladónak.

2. A terméket csak gyári karc és hibamentesen gyári csomagolásban kell visszaküldeni hiánytalan állapotban.

A visszaküldés,ellálás a vásárlástól menete.

1.Kérem 14 napon belül írásban email címre jelezni a termék visszaküldési szándékát (zonesat@gmail.com). Telefonon vagy SMS-ben is jelezheti  szándékát.  TEL:06309847295 

2.A terméket személyesen a Budapest 1174.Bocskai István utca 29 telephelyünkre hozhatja el az előre megbeszélt időpontra. Itt a vételárat+szállítási költséget is visszadjuk ha a termék nem sérült,hibátlan a csomagolása. Természetesen kibontás miatt a müanyagzacskók nem számitanak csak a terméken ne legyen sérülés és müködjön.

3.A terméket nem személyesen hozzák el a telephelyre hanem postán küldik vissza a következő címre Zonesat Kft Budapest,1174.Bocskai István utca 29. A csomagot simán adják fel nem utánvétellel mert azt nem veszük át. A feladási díjat az ügyfél fizeti így van a törvényben.

A termék árának visszafizetésének menete.

1.A postán visszaküldött terméket bevizsgáljuk. Ha mindent rendben találunk akkor Kp vagy utalással visszafizetjük az árát amit végösszegként fizetett a Zonesat Kft számlája alapján. Az eredeti számlát sztornózuk elszámolásra nem lesz alkalmas a sztornó számlát is elküldjük email címre.

2.Személyes visszahozatalnál amenyiben utánvétel kapta a terméket akkor is visszafizetjük a termék és az utánvétel árát is. Személyes átvételnél is szemrevételezük a terméket és a csomagolását.

3.Ha a terméket személyesen vette át,de a webáruházon keresztűl rendelte akkor is 14 napon belül elállhat a vásárlástól és visszadjuk a vételárat.

Nagyon fontos tudnivalók !

Mindig előre jelezze emailben vagy telefonon ha csomagot ad fel részünkre. A Zonesat Kft  csomagot nem vesz át amit utánvétel vagy utalagos fizetéssel (utalásos számla)küldenek részére! Csak előre megbeszélt csomagot vesszünk át.